Adidas Campus pasvorm

Hoe vallen Adidas Campus?

Ben je van plan om een paar Adidas Campus sneakers te kopen, maar twijfel je over de pasvorm? Geen zorgen! In deze blog gaan we je precies vertellen hoe de Adidas Campus valt, zodat je met vertrouwen je volgende paar sneakers kunt aanschaffen.

Hoe vallen de Adidas Campus qua maat?

Een van de belangrijkste vragen die je hebt is natuurlijk: hoe vallen de Adidas Campus qua maat? Over het algemeen kun je ervan uitgaan dat de Adidas Campus sneakers true to size vallen. Dit betekent dat je meestal je normale schoenmaat kunt aanhouden. Heb je bijvoorbeeld maat 42 in je dagelijkse schoenen, dan kun je ook maat 42 bestellen voor je Adidas Campus.

Breedte en comfort

Naast de lengte is ook de breedte van een schoen belangrijk voor een goede pasvorm. Dus, hoe vallen de Adidas Campus qua breedte? Deze sneakers hebben een gemiddelde breedte, wat betekent dat ze goed passen bij de meeste voettypes. Als je smalle voeten hebt, zullen ze waarschijnlijk prima zitten. Heb je bredere voeten, dan zou je misschien een halve maat groter kunnen overwegen voor extra comfort. Dit is meestal niet nodig. 

Materiaal en pasvorm

Een ander aspect om te overwegen bij de vraag hoe vallen de Adidas Campus, is het materiaal van de schoen. De Adidas Campus is meestal gemaakt van zacht suède, wat zich na verloop van tijd naar je voet vormt. In het begin kunnen ze iets stijf aanvoelen, maar na een paar keer dragen merk je dat ze zich beter aan je voeten aanpassen. Dit draagt bij aan het algemene comfort en de pasvorm.

Maatlabels van de Adidas Campus 00s

Naast het begrijpen van hoe de Adidas Campus valt, is het ook handig om te weten hoe je de maatlabels op de Adidas Campus OOs kunt interpreteren. Adidas gebruikt internationale maatlabels die soms verwarrend kunnen zijn, vooral als je niet gewend bent aan de verschillende systeme. Hieronder kan je maten vinden. 
Terug naar blog