De trending Yeezy Slides, waar komt dat vandaan?

De trending Yeezy Slides, waar komt dat vandaan?

Wij van Sneakeradept zijn altijd bezig met exclusieve sneakers te bemachtigen en er is één naam die er altijd tussen staat: Yeezy. Met bijzondere ontwerpen en een ongekende hype heeft de samenwerking tussen rapper en ontwerper (Kan)ye West en Adidas de sneakerwereld veranderd. Laten we eens kijken hoe Yeezy is ontstaan en hoe het merk zich heeft uitgebreid naar hun speciale creatie, de Yeezy Slide.

De opkomst van Yeezy

In 2015 maakte de wereld kennis met de eerste Yeezy-sneaker, de Yeezy Boost 750. Deze kenmerkende schoen werd meteen super populair, waardoor de exclusiviteit steeg. Sindsdien heeft de Yeezy-lijn vele iconische releases voortgebracht, waaronder de Yeezy Boost 350, Yeezy 500 en Yeezy 700. De hebberigheid van vele mensen werd alleen maar meer na vele geweldige drops.

Yeezy onderscheidt zich door hun exclusiviteit; nergens vind je een schoen die ook maar een beetje lijkt op de door de Ye ontworpen sneakers. Met beperkte releases en een enorme vraag zijn Yeezy-sneakers uitgegroeid tot must-have items voor sneakerliefhebbers over de hele wereld.

Het is de combinatie van het unieke ontwerp, de bijzondere materialen en de invloed van Kanye West wat Yeezy tot een van de populairste sneakermerken van de wereld gebracht.

De Opkomst van de Yeezy Slide:

Terwijl Yeezy vooral bekend staat om de unieke sneakers, heeft het merk zich ook uitgebreid naar andere productcategorieën, zoals kleding en accessoires. Een van de meest trending toevoegingen aan de Yeezy-familie is een van onze favorieten; de Yeezy Slide. Een minimalistische, unieke ‘sandaal’. Heb jij het al in huis?

De Yeezy Slide brengt de kenmerken van Yeezy helemaal naar voren, doordat de slide zo uniek is. Het is gemaakt van hoogwaardig schuimrubber, hierdoor biedt de Slide enorm veel comfort en een moeiteloze, gave stijl.

Waarom jij voor de Yeezy Slide moet gaan:

Omdat je het op vele verschillende manieren kan combineren en je het overal naartoe kan dragen, is dat iets wat de Yeezy Slide echt onderscheidt. Of je nu op weg bent naar het strand, een casual dagje uit of gewoon op zoek bent naar comfortabele loungewear, de Slide is de perfecte keuze. Met zijn ingetogen kleurenpalet past de Slide moeiteloos bij elke outfit en maakt elke oufit helemaal af. Slide jij deze in jouw winkelmand ;)

Wij hebben de Yeezy Slide dan ook beschikbaar in meerdere kleuren voor jou. We bieden je verschillende kleuren om de goede outfit te stijlen voor de zomer.

Terug naar blog