Adidas Campus 00s als vrouw stijlen

Adidas Campus 00s als vrouw stijlen

 Heb jij ze al in huis? Het zijn de schoenen van het moment; Adidas Campus 00’s. Deze schoenen zijn niet meer weg te denken sinds de zomer van 2023 en is de favoriet onder vele van alle leeftijden. Of je nu op zoek bent naar een casual streetwear-look of een casual outfit; de Adidas Campus 00’s kan op vele manieren gecombineerd worden en dus ook gedragen worden voor vele gelegenheden. Laten we eens kijken hoe je deze populaire sneaker het beste kan stylen in jouw dagelijkse outfits. Of het nou groene, beige of blauwe campussen zijn, de Adidas Campus zijn niet weg te denken in jouw schoenencollectie. 

Voor een dagje uit in de stad of een weekendje weg ga jij natuurlijk voor een casual, chique outfit. Moeiteloos én ook nog is een trendy look, wie wilt dat nou niet? Je draagt ze in de komende lentemaanden met een denim of leren broekje, simpele top en een oversized blazer. Je maakt de outfit casual door er hoge sokken van Adidas bij te dragen en jij rockt deze look als Hailey Bieber. 

Ga jij liever voor een sportieve, stoere look? Door je Adidas Campus 00’s te vrouwelijk te stijlen met een een legging en een oversized trenchcoat of een of een leuke jogger met een bijpassende trui. Voeg een lerenjack en een zonnebril toe om jouw outfit nog stijlvoller uit te laten komen.

Voor een edgy en urban look, draag je de Adidas Campus 00’s met parachute- of cargobroek. Combineer het met een cropped top en kies een tas die bij jouw campussen past.

Als je een lange kantoordag hebt aankomen, kun je de Adidas Campus 00’s dragen met pantalon en een nette blouse of cropped blazer. 

Ga jij uiteten, maar wil jij toch jouw campussen aan? Dat kan! Combineer ze dan met een leren broek, zwarte top en om niet te vergeten; een oversized blazer. Maak de outfit compleet met bijpassende sieraden en een bijpassende tas.  

Voor elke look en/of stijl is de de Adidas Campus 00’s dé perfecte sneakerkeuze die elke outfit helemaal afmaakt, met de juiste styling kun je deze sneaker aan doen voor elke gelegenheid. Haal nu jouw nieuwe paar campussen in huis, want wat is er nou beter dan een comfy, maar trendy sneaker? Voor welke kleur ga jij? 

Terug naar blog